Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-04@23:05:01 GMT

گسل فعال زلزله زیر ۲ ساختمان ۲۰طبقه در ولنجک

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۸۲۴۴

گسل فعال زلزله زیر ۲ ساختمان ۲۰طبقه در ولنجک

به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، مهدی زارع استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله‌ شناسی و مهندسی زلزله، با اشاره به اینکه مساله امروز ایران مقابله با بحران‌های طبیعی همچون زلزله و سیل است، اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در کشور وجود دارد این است که عموما به تحقیقاتی که پژوهشگران رشته‌های مختلف انجام می‌دهند بی‌ توجهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله افزود: در حال حاضر، با توجه به تذکرات متعدد صاحبنظران، دو ساختمان 20 طبقه دقیقا روی گسل فعال ولنجک احداث شده است.

وی یادآور شد: شهر جدید پردیس در نزدیکی گسل مشاء احداث شد و باید این نکته را مدنظر قرار دهیم که شهر پردیس به‌ اندازه جمعیتی که برای آن پیش‌ بینی شده آب ندارد و در تلاقی دو گسل بزرگ و فعال احداث شده است. وی افزود: با وجود مشکلاتی که برای شهر جدید پردیس وجود دارد متاسفانه در دراز مدت برای این شهر که هم اکنون حدود 60 هزار نفر جمعیت دارد در آینده جمعیت 700 هزار نفری پیش‌ بینی شده است. همچنین استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله‌ شناسی و مهندسی زلزله گفت: بیش از 70 سال است که ایستگاه‌های هواشناسی در کشور فعالیت دارند و هر ساله نیز این سازمان پیشرفت هایی را منطبق با علم دنیا کسب کرده است با این حال این پرسش مهم مطرح است که جایگاه یافته ها و پژوهش های سازمان هواشناسی در اخذ تصمیمات کلان در کشور کجاست؟


وی در ادامه گفت: دست‌ اندر کاران اجرایی تا چه میزان از یافته‌های سازمان هواشناسی در اجرایی و عملیاتی کردن پروژه های عمرانی استفاده کرده‌اند؟
زارع همچنین درخصوص معضل آلودگی هوا نیز گفت: آلودگی هوا یکی از معضلاتی است که هم‌اکنون کشور دارد و چالش عمده شهرهای ما است و با توجه به اینکه سازمان هواشناسی در این‌ خصوص تحقیقاتی داشته است . اکنون تا چه میزان از یافته‌های سازمان هواشناسی، تحقیقات دانشگاهیان و صاحبنظران استفاده شده است؟
وی تصریح کرد: مشکل عمده‌ نبود تحقیقات است و مساله اصلی ما، استفاده نکردن از تحقیقات و نظرات صاحبنظران و به کار نبستن پژوهش‌های همه‌جانبه در اجرایی و عملیاتی‌کردن طرح ها است.
 

تسنیم

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور

ایتنا - بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و۵۷۶ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند دات‌آی‌آر (ir.) بیشترین دامنه‌ فعال را دارد.
نام دامنه بخشی است که گویای نام برند یا فعالیت کاربر بوده و آن را به دلخواه خود انتخاب می‌کند. پسوندهای مجاز و معتبر در واقع پسوندهایی هستند که توسط کمیته مخصوص تأیید و تصویب پسوندها یعنی آیکن (ICANN) تأیید شده باشند. نمونه‌های پسوندهای متداول  com، org و ir هستند و انتخاب نام دامنه مناسب و ساده بسیار مهم بوده و همچنین در رتبه‌بندی (Ranking) نتایج جست‌وجوی گوگل نیز تأثیرگذار است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، در واقع دامنه یا دامین همان آدرس اینترنتی است که شما با آن شناخته می‌شوید. این آدرس هر چقدر ساده‌تر و سرراست‌تر باشد بهتر بوده و کاربران بیشتری شما را خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی تشکیل‌شده است؛ نام دامنه و پسوند دامنه، نام دامنه را شما تعیین می‌کنید و در صورتی‌ که این نام آزاد باشد می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. البته پسوند دامنه هم‌بستگی به نوع کار شما و گاهی به کشوری که در آن هستید، بستگی دارد.

در ایران، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جمله مراکز اصلی برای ثبت دامنه‌های اینترنتی به شمار می‌رود و هر کاربری که تمایل به ثبت دامنه‌ای برای بازگشایی سایت خود داشته باشد، باید به سایت این مرکز یا یکی از نمایندگان فعال آن در سطح کشور مراجعه کند.  

این پژوهشگاه همچنین آماری دقیق از دامنه‌های ایرانی را به دست می‌دهد. مرکز ثبت دامنه کشوری ایران زیرمجموعه پژوهشگاه دانش‌های بنیادی است و وظیفه ثبت دامنه‌ها در ایران را برعهده دارد. شاید گستره‌ دامنه‌های سطح بالایی مانند Com، Net، Org و Info که در سراسر وب وجود دارند و زمینه درخواست برای این دامنه‌ها در تمامی کشورها باز است، بسیار گسترده باشد که برآورد آماری دقیق از آن‌ها کمی مشکل شود، اما مرکز ثبت دامنه آمار آخرین دامنه‌های ثبت‌شده را به دست می‌دهد.

طبق آخرین آمار موجود در مرکز ثبت دامنه کشوری ایران، از ابتدای ثبت دامنه‌های فارسی در کشور تاکنون یک میلیون و ۶۲۵ هزار و ۵۷۶ دامنه ثبت شده است و از بین پسوندهای ثبت‌شده‌ فارسی، پسوند ir با یک میلیون و ۶۱۷ هزار و  ۲۹۴ دامنه‌ فعال در صدر قرار دارد. در واقع بیش‌ترین سهم متعلق به همین پسوند است؛ به‌طوری که از میان دیگر پسوندهای فارسی، هر کدام کمتر از ۵۰۰۰ دامنه را ثبت کرده‌اند.

دامنه‌هایی که بیشتر از ۱۰۰۰ مورد ثبت‌شده دارند، co.ir با ۴۳۲۹ مورد، دامنه ایران با ۱۴۸۷ مورد و دامنه ac.ir با ۱۱۱۰ دامنه فعال هستند. هم‌چنین دامنه‌های دیگری وجود دارند که کمتر از ۱۰۰۰ مورد به نام آن‌ها ثبت شده است.

دامنه id.ir با ۷۲۱ مورد، دامنه org.ir  با ۲۳۰ مورد، دامنه sch.ir  با ۲۱۲ مورد و دامنه gov.ir با ۱۶۸ مورد نیز در رتبه‌های بعدی لیست قرار دارند. کمترین دامنه ثبت‌شده نیز متعلق به دامنه net.ir با ۲۵ دامنه فعال است.  
 
 

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • سامانه جدید بارشی در زنجان فعال می‌شود
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • سامانه بارشی در خراسان شمالی فعال می‌شود/ کاهش ۱۰درجه‌ای دمای هوا
  • مهار آتش در آپارتمان چهار طبقه در زاهدان